На залиха во главен магацин

Коцки Magicube Blocks & Cards 16 – Geomag

1,690.00ден

Опис

10 магнетни блокчиња во боја и 6 двострани картички со примери. Со комбинирање на овие блокчиња можат да се прават и едноставни и комплексни магнетни модели. Добар вовед во светот на конструкциите.

Наменета е за возраст од 2 до 5 години. Блокчињата се 100% изработени од рециклирана пластика.

Едукативни придобивки:

● Ги подобрува фините моторички вештини

● Го стимулира раното учење

● Ги поттикнува фантазијата и креативноста