На попуст!
Нема на залиха

Количка Fama 2 in 1 Blue – Chipolino

8,880.00ден

Нема на залиха

Опис

Наменетa е за новороденчиња и деца до 4 години со тежина до 22 кг.
Седиштето брзо и лесно се трансформира во корпа за новороденчиња
Висококвалитетна ленена ткаенина
Две позиции на седиштето – детето е свртено во правец на патување или детето е свртено кон мајката
Безбеден појас со 5 точки и меки влошки
Седиштето и крошната може да се прилагодат
Практична прилагодлива рачка
Брзо и лесно отстранување на предните и задните тркала
Ротирачко и праволиниско движење на предните тркала
Покривка за стапала, мека подлога за седишта и мрежа за комарци – вклучена
Практичен ранец за багаж – вклучен во комплетот
Транспортер
Произведени во согласност со барањата на европските стандарди EN1888-1 и EN1888-2
Тежина на рамката со тркалата: 7,10 кг
Тежина на рамката без тркала: 4,85 кг
Тежина на седиштето: 4,35 кг
Димензии (отворена): L 100 cm / W 60 cm / H 100 cm
Димензии (преклопена): L 68 cm / W 51 cm / H 33 cm
Димензии на седиштата: L 78 cm / W 33 cm