На попуст!
Нема на залиха

Количка Noble 3 Во 1 Dark Gray Cangaroo

15,490.00ден

Нема на залиха

SKU: 066E0516 Категории ,

Опис

Материјал на конструкција: алуминиум
Систем за сопирање: Поврзана сопирачка на задните тркала
Максимална поддржана тежина: 15 кг
Возраст: 0-36 месеци
Безбедносен систем: безбедносен ремен од 5 точки на отпор
Начин на затворање: Со преклопување
Позиционирање на лежиштето: Прилагодливо
Позиционирање на седиштето: Прилагодување на ременот
Подесување на делот за нозе: Прилагодлив

Тенда:
• Џеб за лични додатоци
• Прозорец со мрежа
• Отстранлива тенда

Заштитна пречка: Отстранлива

Додатоци:
• Држач за чаша
• Зимска прекривка
• Прозорец за вентилација
• Торба за дополнителна опрема

Еко кожа

Број на тркала: 4

Предни тркала: EVA • 13 цм

Задни тркала: EVA • 26 цм

Функции на корпата:
• Мек душек
• Прекривка

Автомобилско седиште (група 0): 0-13 кг

Тежина на седиштето за автомобил: 3 кг

Функции на седиштето за автомобил: подлога
• Прекривка
• Прилагодлива рачка
• Штитник за сонце

Големина на преклопена ширина: 33 см

Големина на преклопена должина: 45 см

Големина на преклопена висина: 80 см

Тежина на конструкција: 7,6 кг

Тежина на конструкција со тркала: 10,1 кг

Тежина на седиште: 4,3 кг