На попуст!
На залиха

Проодувалка First Steps – Vtech

3,750.00ден

побрзајте и искористете го попустот
0 денови
00 часови
00 минути
00 секунди
SKU: 80505603 Категорија:

Опис

Проодувалка First Steps VTECH
• Центар за учење, кој се вади, го воведува детето во светот на зборовите, броевите, формите, животните, боите и музиката.
• Вклучен мобилен телефон за повеќе забава.
• Светлечки копчиња со броеви кои ќе го привлечат вниманието на бебето.
• Сортер со форми, маче и куче што се притискаат, птица што се ниша, врата и ролер за развој на манипулативните вештини.
• Сензор за движење кој вклучува музика и светло кога бебето оди.
Од 6 до 30 месеци