Нема на залиха

Количка со дрвени коцки со букви и сметало – Janod

4,490.00ден

Нема на залиха

Опис

За првите чекори на детето. Количка со сметало и со 30 коцки со големи, мали букви и со бројки.

Димензии на коцките: 45 x 45 x 45 mm.
Димензии: 43.5 x 35 x 41 cm
Материјал: Дрво
Возраст: 1-4г