Нема на залиха

Количка за влечење, со 20 дрвени блочкиња – Goki

1,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Играчка, каква што играчките треба да бидат: цврста, шарена, еколошка и извонредно изработена. Направена е од бука и лесно се движи. Модерните бои и различните форми на блокчињата отвораат различни можности за играње.

Димензии: 17 x 15 x 6.5 cm