Нема на залиха

Конструктор – Мега спуст со топчиња – Galt

3,070.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 4 години
Материјал: Пластика

Изградете возбудливи патеки за топчиња со овој конструктор од 100 делови. Може да направите мали и едноставни, но и големи и сложени конструкции. Оваа играчка нуди многу варијации и алтернативи и секако, многу забава.

Содржии 100 делови: 8 олуци, 42 цевки, 5 основи, 3 врвови за старт, 3 вртлози, 2 спојки за вртлози, скали, потпор за скали, закривен олук со хоризонтално тркало, тркала со лопатки, олук во форма на „S“, 20 топчиња и друго.

Може да почнете со конструирање на патеката којашто е претставена на кутијата, но и да дизајнирате сопствена патека.

Овој комплет е компатибилен со другите конструктори со топчиња на Galt Toys и можат да се комбинираат и надополнуваат.

Предупредување: Не е соодветно за деца помали од 3 години. Содржи ситни делови. Постои опасност од голтање и задушување.

Безбедност: Сите производи на Galt се тестирани според најстрогите стандарди за безбедност на играчките и ги задоволуваат сите регулативи на ЕУ.