Нема на залиха

Кошница со овошје и зеленчук 23 парчиња – Goki

1,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Соодветно од 3 години
Димензии: ∅ 20 cm
Матријал: Дрво/Wood

Кошница со овошје и зеленчук. 23 парчиња.
Низ игра детето го учи овошјето и зеленчукот