Нема на залиха

Креветче Next2Me Forever Co-Sleeping Cot Cool Gray – Chicco

24,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Уникатно решение од раѓање до 4 години со 3 различни функции: креветче за заедничко спиење, традиционално креветче и кревет на под.
Заедничко спиење дури и повеќе од 6 месеци: Chicco Next2Me Forever ви овозможува да уживате во придобивките од спиењето подолго од традиционалното креветче.
Кревет на подот инспириран од Монтесори: од 18/24 месеци е можно да се отстранат ногарките и целосно да се отвори една од страните за да се остави детето слободно да влегува и излегува.
Патентиран систем за бариера: безбедносен механизам кој спречува страната да се држи отворена доколку производот не е правилно прикачен на креветот на родителите.
Душек со наменска форма за совршено прилагодување на структурата на креветот. Благодарение на својата цврста површина правилно го поддржува детето за целото времетраење на употреба.
Максимална флексибилност на користење: можете слободно да одлучите дали и кога да се префрлите од една конфигурација на друга, без временски ограничувања, за да ги задоволите потребите на детето.
ТЕХНИЧКА ИНФОРМАЦИЈА
Димензии кога е отворено: 73,80 x 121,00 x 0 cm