Нема на залиха

Креветче Next2Me Essential Co-Sleeping Dune ReLux – Chicco

10,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Место за сонување и добро чувство – кревет за спиење Chicco Next2Me ESSENTIAL нуди можност за лулање и удобност како кревет за спиење.

Експертите препорачуваат родителите и бебињата да спијат во иста просторија, но не и во ист кревет. NEXT2ME ESSENTIAL треба да се постави до креветот на родителите со користење на едноставен систем за прицврстување. Благодарение на механизмот со една рака, страничниот панел може да се отвори и затвори, односно да се крене или спушти без никаков напор. На овој начин, Вашето дете може да се дои во текот на ноќта без стрес.

Мекиот материјал и удобен душек гарантираат идеална удобност при лежење и мирен сон уште од раѓање. Next2Me ESSENTIAL има и втор мрежен прозорец за уште подобра циркулација на воздухот.

Четири тркала со сопирачки го претвораат креветот за спиење во подвижна лулка, така што лесно можете да го преместите во друга просторија. Режимот за лулка може лесно да се активира со помош на рачка на горниот дел од рамката – совршен за нежно лулкање на Вашето бебе за спиење. По доењето, може да се подигне делот кај главата за да се олесни варењето на Вашето бебе и брзо да заспие. Оваа закосена позиција придонесува и за полесно дишење кога Вашето малечко има настинка. Во случај на повраќање, навлаката лесно се вади за перење.

Креветот за спиење Chicco Next2me ESSENTIAL може да се користи од раѓање до приближно 6 месеци.

Детали:

Кревет за спиење со режим на лулка.
Погоден од раѓање до приближно 6 месеци / максимална телесна тежина од 9 кг.
Повеќе заштита и сигурност благодарение на обликот на гнездото и душекот со полнење.
Димензии на душекот: 82 x 51 x 5 см.
Сигурен, едноставен систем за прицврстување.
Страничниот дел може лесно да се отвори – механизам со една рака.
Вградена функција за навалување што му овозможува на бебето да спие во закосена положба (дишењето и варењето се олеснуваат).
2 мрежни прозорци за оптимална циркулација на воздухот.
Висината може да се прилагоди во единаесет различни нивоа.
Мобилна употреба поради 4 тркала со сопирачки.
Вклучува и торба за транспорт.