Нема на залиха

Креветче за спиење со страна на спуштање Close to me Beige stars – Chipolino

6,400.00ден

Нема на залиха

Опис

Ова креветче е погодно за новороденчиња до 6 месеци, со тежина до 9 кг .;
Режим на сон – прицврстување за креветот на родителите, дозволување на родителот да спие близу до бебето;
Страна на спуштање што му овозможува на родителот да има постојан пристап до бебето;
Пополнет и лесно отстранлив тапацир за чистење;
Душек со отстранлив капак за лесно чистење;
Прилагодливи ногарки со тркала;
Креветчето е прилагодливо за висина во 5 позиции плус позиција против рефлукс;
Удобни рачки за носење;
Лесно и компактно преклопување за складирање;
Достапен комплет постелнина компатибилен со големината на креветчето – се продава одделно;
Креветчето е произведено во согласност со европскиот стандард EN1130.

Димензии на отворено креветче:
L 105 cm / W 70 cm / H 86 cm

Димензии на затворено креветче:
L 104 cm / W 69 cm / H 20 cm

Висина на душекот од земјата:

Позиција 1 – 38 см

Позиција 2 – 41 см

Позиција 3 – 44 см

Позиција 4 – 47 см

Позиција 5 – 52 см