Нема на залиха

Куче со форми и бои -Sweet Cocoon – Janod

1,960.00ден

Нема на залиха

Опис

Со ова симпатично дрвено куче, вашето дете ќе ги учи формите и боите преку две нивоа на играта. Целта е да се свртат тркалата за да се усогласат идентичните форми или формите со идентична боја. Оваа дрвена играчка е дел од колекцијата со нежен опсег на бои, инспирирана од тековните трендови нежно да ги придружува децата во нивното почетно учење.

Димензии: 26,4 x 9,9 x 14,7 cm
Материјал: дрво (бука и цреша)
Возраст: 2-5г