Нема на залиха

Куќа На Преклопување – Pilsan

7,190.00ден

Нема на залиха

SKU: 06091 Категории: ,

Опис

За деца постари од 3 години
Повеќе дечиња можат да си играат истовремено!
Зафаќа малку простор благодарение на можноста да се преклопува и лесно се суши.
Погоно е за социјалниот и физичкиот развој на децата.

Може да ви се допаѓа и…