На попуст!
На залиха во главен магацин

Ракета Игралиште – Pilsan

109,990.00ден

Опис

* Возраст: 36+ месеци
* Издржливост: 3х50 кг.
* Заштитен базен за песок
* Скали за качивање
* Издржлив и безбеден
* Практична и лесна инсталација, можност за прицврстување на бетонски под
* Суровина што не сод;ржи канцерогени супстанции, погодна за здравјето на децата.

W: 197cm  L: 380cm  H:  300cm
Лизгалка: 185cm