Нема на залиха

Куќа со лизгалка од 3 години – Pilsan

15,900.00ден

Нема на залиха

Опис

Куќа со лизгалка од 3 години – Pilsan

Димензии на сликата

За внатрешна и надворешна употреба

Лесна за инсталација

Квалитетна пластика која не се оштетува од сонце и дожд

За едно или повеќе дечиња