На залиха во главен магацин

Куќа За Кукли – Fashion Villa

2,490.00ден

Опис

Куќичка за кукли – подарок во кој ќе ужива секое девојче од 3 до 8 години. На крајот на краиштата, ваквите играчки им овозможуваат на вашите најмили да потонат во прекрасен свет пол со фасцинантни приказни и настани. Сите прегради и покривот се пластични, задните ѕидови се изработени од издржлив картон. Куќата има 3 соби, вклучен е целиот потребен мебел. Во комплетот има и кукла висока 21 см.