На залиха во главен магацин

Куќичка – BestWay

2,090.00ден

Опис

Димензии на артиклот 102 x 114 x 76 cm.
Лесно прилепување во рамката.
Не се потребни алатки.
1 врата што се извлекува.
2 проѕирни прозорци.
Препорачана возраст 2-6 години.