Нема на залиха

Лавиринт со Топчиња Жаба

690.00ден

Нема на залиха

Опис

Тобоган низ кој бебето треба да ги пушта топчињата.  Оваа играчка ќе го привлече вниманието на бебето долго време и ќе помогне да се направи играта со детето не само забавна, туку и корисна.
Соодветно за деца над 12 месеци