Нема на залиха

Планетариум HD – Buki

2,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Планетариум сo висока резолуција, за истражување на ѕвезденото небо.

Планетариум за откривање на вселената. Проектира чисти слики во боја, со дијаметар до 3 м. Содржи 3 слики со многу детали, коишто се проектираат во висока резолуција – Сончевиот Систем, Млечниот Пат и соѕвездија.

Димензии: 19.05 x 12.7 x 20.32 cm

Соодветно за возраст: 8г+

Внимание! Содржи ситни делови. Не е соодветно за деца помали од 3 години. Се препорачува првото составување да го направи возрасен, за да ја провери исправноста на играчката. Оваа играчка ги задоволува стандардите за безбедност на ЕУ (EN74).

Потребни се 3 x LR06 батерии (не се вклучени во комплетот). Замената на батериите да ја прави исклучиво возрасен.