Нема на залиха

Лизгалка со кош

5,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Овозможете им забава и рекреација во вашиот двор на дечињата.
Лизгалка збогатена со кош и топка за дополнителна забава.
Димензии на лизгалката: 105см x 145см x 65см.