На залиха во главен магацин

Лулашка од 1 година – Dolu

1,865.00ден

SKU: 7055 Категорија

Опис

За возраст од 12+ месеци
Димензии: 49x45x32 cm
Безбедносен ремен и граничник
Должина на јаже 130 см.
Тестиранo јаже
Тестирана лулашка согласно сите стандарди за безбедност
Трајна и безбедна
Суровина што не содржи канцерогени материи и е погодна за здравјето на децата.