Нема на залиха

ЛОЛ табла – Тополино

2,150.00ден

Нема на залиха

SKU: 40454 Категории ,

Опис

• Забавно учење и развивање на креативноста.
• Идеален производ за дечиња од најмала возраст.
• Производост е составен од ммагнетна табла со пенкало, сунгерче, креди во боја, броеви и букви.
• Димензии на производот: 96x62x48cm.
• Димензии на пакувањето: 57x41x8cm.