На залиха во главен магацин

Лулашка црвена – Dolu

845.00ден

SKU: 7056 Категорија

Опис

За возраст од 12 месеци
Димензии: 40 cm x 36 cm x 44 cm
Тестирано јаже
Тестирана лулашка согласно сите стандарди за безбедност
Трајна и безбедна
Суровина што не содржи канцерогени материи и е погодна за здравјето на децата.