На залиха во главен магацин

Лулашка Samba Orange – Pilsan

1,990.00ден

Опис

За возраст од 12+ месеци
Макс. Носивост 100 кг.
Издржлива и безбедена
Безбедносно заклучување
Страниците се отстрануваат по потреба во зависност од возраста на детето
Должина на јажето 160 см.
Суровина што не содржи канцерогени материи и е погодна за здравјето на децата.