Нема на залиха

Магична кутија 4 во 1 – Janod

2,290.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 3-8 години
Димензии: 37 x 4 x 30 cm
Материјал: Дрво/Wood

Четири активности комбинирани во една единствена кутија за носење: – Магична табла за цртање со игла. Едноставно, лизнете ја рачката одлево надесно и цртежот се брише како со магија! – Магнетна страна со 42 магнети (27 букви, 10 бројки и 5 знаци) за децата да ја научат абецедата и да ги извршуваат своите први пресметки додека се забавуваат. Црна табла со кутија со креда и четка. Бела табла за пишување со маркер за суво бришење (маркерот не е вклучен во комплетот). Вашето дете може да ја носи оваа пригодна играчка насекаде, користејќи ја рачката. Откако ќе заврши, сè се вклопува внатре.