На залиха во главен магацин

Коцки Сет Magicube Creative 24 – Geomag

3,490.00ден

Опис

24 магнетни коцки во боја, со многу можности за комбинирање. Добар вовед во светот на конструкциите. Содржи брошура со примери и инструкции.

Наменета е за возраст од 1 до 5 години. 100% изработена од рециклирана пластика.

Едукативни придобивки:

Ги подобрува фините моторички вештини
Го стимулира раното учење
Ги поттикнува фантазијата и креативноста