На залиха во главен магацин

Магнетен конструктор Суперколор (52 парчиња) – Geomag

1,990.00ден

SKU: 0871772003786 Категорија:

Опис

Содржи 52 парчиња: 16 магнетни стапчиња во 4 бои, 16 метални сфери, 10 пластични триаголни панели (жолти, зелени и портокалови) 8 квадратни (црвени и сини) и 2 петоаголни панели за декорација и за зацврстување на конструкцијата.

Содржи и 2 кутии за чување на стапчињата и сферите, коишто се со џебна големина и може да ги носите со себе.

Наменета е за возраст од 3 до 99 години. 100% изработена од рециклирана пластика.

Содржи и брошура со примери и инструкции.

Едукативни придобивки:

● Ги подобрува фините моторички вештини

● Го стимулира раното учење

● Ги поттикнува фантазијата и креативноста