На залиха во главен магацин

Магнетна книга Сообраќај

790.00ден

Опис

Со едукативната игра, сложувалка, можете да креирате различни слики користејќи ја вашата имагинација и креативност.

Со поставување на различни парчиња, децата ќе добијат и подобрувања во координацијата око-рака, набљудувањето и креативноста.

Едукативната игра содржи 77 парчиња (18 табли и 59 додатоци)

Големина на сложувалка: 26 x 19 x 4 cm.

Се препорачува за деца над 3 години.