Нема на залиха

Магнетна книга – Животни – Janod

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 3-8 години
Димензии: 19 x 4 x 26 cm
Материјал: Картон • Cardboard

Магнетна игра со животни. Со оваа игра детето ќе може да ги реди делчињата и да ги прикажува различните животни. Направена е од 30 илустрирани магнети и 10 картички. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со различните магнети да го направи животното коешто е илустрирано на картичката.

Оваа игра ги поттикнува детската имагинација и креативност на многу забавен начин.