Нема на залиха

Магнетна табла Сина – Free On

1,090.00ден

Нема на залиха

Опис

Забавно за креирање и учење со табла во боја која работи на база на магнет. Кога сакате да го избришете вашето уметничко дело, го повлекувате копчето на другата страна и таблата е подготвена за нови уметнички дела – ги создавате со вклученото пенкало што не се истроши.

Карактеристики:
големина на маса: 47 x 3 x 36,5 cm,
големина на површината за цртање: 30 x 22cm.
Погоден за деца над три години.