На залиха во главен магацин

Маса со 2 столчиња DOLU 2+

1,290.00ден

Опис

Маса со 2 столчиња DOLU 2+

Соодветни за возраст од 2 години

Димензии:
Маса: 30,5 х 36,5 х 36,5
Столче: 45 х 40,5 х 35