На залиха во главен магацин

Меки коцки Зелени – Pilsan

1,290.00ден

SKU: C03-435-4 Категорија

Опис

Возраст на употреба 12+ месеци
50 см² Ширина / 10 мм. висина
4 парчиња плочки за игра
Вкупна инсталирана површина 100cmX100cm = 1 m²
Сосема безбедно, меко игралиште за дома или двор, но и за базен за децата да играат безгрижно
Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени материи

Производство: Pilsan Турција