На залиха во главен магацин

Подлога за играње Safari- Infantino

3,290.00ден

Опис

Оваа шарена подлога за играње е  со одлични карактеристики за да ги забавува малите истражувачи со меки текстури, луксузна подлога, огледало за ѕиркање и четири висечки играчки кои тропаат, шушкаат и ѕвечкаат.