Нема на залиха

Mickey Mouse 4D Light & Sound

450.00ден

Нема на залиха

Категорија

Опис

Мики Маус со 4Д светла и музика. Играчката трепка во уникатни блескави светла и свири музика
Се движи во сите правци и се врти автоматски ако се сретне со некоја пречка.
Димензии: 28 x 17 x 10 cm
Потребно е 3 X 1.5v “AA” батерија