На залиха во главен магацин

Мојата Куќа- Montessori

1,190.00ден

Опис

3D куќа за составување со 15 обликувани елементи, 15 држачи за картички и упатства
Развива автономија, концентрација, логика, фина умешност и координација рака-око
Произведено во Италија