На попуст!
На залиха во главен магацин

Мојата Прва Азбука на Македонски Јазик

1,590.00ден

Опис

Нов Модел на Дрвена Едукативна Табла на Македонски Јазик. Одлично учење низ игра.

Заврти ја буквата и види што се крие зад неа. Погоди што повеќе зборови кој почнуваат на таа буква, и штом ја завртиш дрвената плочка провери дали си го подогил зборчето.

Преброј ги прстените, колку се розеви, колку се жолти и сини? Научи да собираш и одземаш.

Во колку часот стануваш? Кога одиш во градинка или на училиште? Кога играш надвор или учиш? Научи колку е часот и кој дел од денот е во моментот.

Изучување на Азбуката

Читање

Креативност

Логичко Размислување

Координација  Очи – Раце

Соодветно за возраст над 3 години