Нема на залиха

Мојата прва игра Лудо – Goki

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Дури и дечињата што уште не знаат да бројат, можат да учествуваат во оваа игра лудо со бои. Бидејќи концентрацијата кај малите играчи сè уште не може да се одржи долго време, бројот на фигури е разумно преполовен. Но секако, забавата од играњето останува 100% иста!