Нема на залиха

Мојата весела куќа – Монтесори игра – Headu

1,240.00ден

Нема на залиха

Опис

Помага во создавањето на личниот идентитет и независноста • Рзавој на чувството за допир и фините моторички вештини • Распознавање на форми • Сортирање на различни предмети

Ставете ги нештата на нивното место и сложете ја вашата прекрасна куќа. Со оваа игра, децата ќе научат да ги сортираат различните предмети, да ја распознаат нивната форма, и да ги постават на соодветното место.

Содржина: 6 подлоги со план на соби за сложување на куќичка • 30 форми • Водич

Материјал: Картон

Соодветно за возраст од 2 до 5 години

Headu – Италија