На залиха во главен магацин

Сет Масичка со Алати – Pilsan

1,990.00ден

Опис

Погоден за деца над 3 години.
Се состои од вкупно 45 парчиња.

Може лесно да се инсталира.
Го поддржува развојот на детската имагинација.
Им овозможува на децата да препознаваат предмети и да се забавуваат.
Стилски и ергономски дизајн.
Се користат суровини кои не содржат канцерогени материи и погодни за здравјето на детето.

Големина на производот: 20 cm x 59 cm x 58 cm.