На залиха во главен магацин

Мотор на Акумулатор за Две Деца Duo Tron White – Chipolino

10,990.00ден

Опис

Овој мотор на акумулатор е погоден за секое дете кое ужива во забава и игри. Моторот има реален изглед и го управуваат деца.

Оваа играчка е погодна за деца од 3 години до 8 години и со тежина до 50 кг. заедно за двете деца;

Производот може да се вози независно од детето;
Батерија: 1 х 12V, 7 AH;
Мотор: 1 х 25 W
Брзина на моторот: 3 km/h.;
Осигурувач: 1*10А;
Време на полнење на батеријата: 10-12 часа за последователни полнења и до 8 часа за првото полнење;
Светла за забавување на детето;
Музички панел со USB и MP3 плеер;
Функција за контрола на јачината на звукот;
Функција Bluetooth;
Помошни тркала – за поголема стабилност;
Играчката е произведена во согласност со сите важечки европски безбедносни стандарди и директиви.
Овој мотоцикл може да се полни со AC/DC адаптер – во: 100-240V, 50/60Hz излез: 6V DC 1000mA (вклучено во комплетот).

Вие исто така би сакале…