На залиха во главен магацин

Мотор на акумулатор

14,300.00ден

SKU: 05236 Категорија

Опис

-За возраст: до 36м+
-Капацитет: 35 кг
-Брзина 3,5-7 км на час
-12 V 7 Ах батерија
-2 x 12 V задни мотори
-12 V полнач
-Термопротектор (Заштита на кола од прегревање)
-Смарт систем за клуч (светло)
-Добрена / нормална (турбо) опрема за вообичаена врата Назад на содржина
-Доблисни / задни копчиња (1.Hız во функцијата за гас што резултира во педал за забрзување 2.Hız)
-Автоматска сопирачката за гас со CONDRAWAL
-Ергономски дизајн на фитнес модел
Слободни супстанции -Кансерој, според здравјето на децата