На залиха во главен магацин

Музичка играчка Малиот Градeжник -WinFun

890.00ден

Опис

Мини дупчалка со роботски градежник
Притиснете го чкрапалото за да ја натерате главата на вежбата да се врти и роботот да се движи
Забавни звуци, весели мелодии и трепкачко светло