Нема на залиха

Ноќна Ламба прожектор

590.00ден

Нема на залиха

Категорија

Опис

Одлично за романтична ноќна ламба и декорација со лесна употреба.
Напојување од 4 батерии ААА (Не е вклучено) или USB кабел (адаптерот не го вклучува).