На залиха во главен магацин

Оградица за креветче плетенка pink – Simpson

2,890.00ден

Опис

Материјал: 100% памук, 100% полнење од полиестер
– Плетенка од три дела
Димензии:
– должина 230 см
– висина 23 см
– ширина 13 см.