Нема на залиха

Откривај! – Headu

550.00ден

Нема на залиха

Опис

Секое животно има својоблик и боја.

Со оваа игра можете да го поврзете секое животно со правилното крзно и да вежбате во набудување на линиите и боите што прават различни форми, со што ќе ја развиете можноста за набудување на вистински оригинален начин.

50 токени за играње

Материјал: Картон
Возраст: 3+ (Внимание! Не е погодно за деца помали од 3 год.)