Нема на залиха

Пазарче – Janod

6,890.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 3 до 8 години
Димензии: 43 x 30 x 93 cm
Материјал: Дрво, хартија, картон / Wood, paper, cardboard

Убаво зелено пазарче за продажба на овошје и зеленчук, идеален за амбициозните мали градинари. Зелениот пазар доаѓа со часовник, знак за „отворено/затворено“ во вид на црна табличка, кутија со креди, 6 картонски кутии за за различни видови храна, каса, вага, 3 јаболки, 3 банани, 3 јаготки, 3 моркови, 3 роткви, 3 компири и 3 хартиени кеси за пазарење.
Вкупен број на парчиња: 32.
Овој сет е спакуван во кутија и е потребно склопување.