На попуст!
Нема на залиха

Плочки за сметање – Goki

3,200.00ден

Нема на залиха

Опис

За поголемиот дел од луѓето, влегувањето во светот на собирањето и одземањето е сè, само не лесно. На почетокот, апстрактниот свет на броевите изгледа енигматичен и неразбирлив. Со ова помагало за сметање, составено од 100 блокчиња во различни бои, процесот на сметање може да биде разбран во вистинска смисла и, што е уште поважно, да биде виден.

Оваа играчка, основното сфаќање на светот на броевите го претставува на разигран, едноставен и интуитивен начин.

Секој заслужува да ја има оваа помош на почетокот!