На попуст!
На залиха

Подлога Музичка Патека 4 Сезони – Chicco

2,790.00ден

побрзајте и искористете го попустот
0 денови
00 часови
00 минути
00 секунди

Опис

Сензорна патека – 4 сезони со светлина и звук. 10155 е електронска патека наменета за децата да ги развијат своите сетила преку разни рачни активности.
Сензорната патека се состои од електронски цвет со 5 форми во 3Д на кои се претставени различни животни и геометриски форми, 5 кружни подлоги од ткаенина (4 сезони и 1 виножито).
Секој тепих поединечно го стимулура детето да ги развие своите способности. Може да се направат повеќе од 10 конфигурации на маршута. Сензорната патека воедно е збогатена со музички и лесни стимули кои би ја зголемиле концентрацијата на детето.
На средниот дел од цветот свети бојата од вметната форма. При извршување на одредени активности цветот се осветлува со смирувачки светлосен ефект и е збогатен со нежни звуци на природата.
Користејќи ги сетилата, детето истражува и го запознава светот околу нив. Различните видови површини му помагаат да препознава предмети, а истовремено избалансираните звучни и светлосни стимули му овозможуваат на детето да го насочи вниманието кон дадена активност и да ја развие неговата способност за концентрација.

Содржина и карактеристики на комплетот:

Електронски сортер во форма на цвет
5 различни форми (различни животни и геометриски форми).
5 тркалезни подлоги од ткаенина (4 сезони и 1 виножито) со различни сензорни активности.
Над 10 различни конфигурации на маршрута.
Нежна светлина и релаксирачка музика за развој на вниманието на бебето.
Цветот свети со бојата на формата што е вметната.
Копче за исклучување на звукот, оставајќи нежен светлосен ефект.Сензорно патување кое ги помага првите откритија на детето.