Нема на залиха

Подлога За Играње Со Додатоци Џунгла – Lilliputiens

7,900.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа мека подлога за играње, направена од органски памук, изобилува со активности за бебињата. Трите тропалки со мотиви од џунглата можат да се закачат на лакот, но и на различни места на подлогата. Контрастните бои, активностите и бројните откритија коишто се вметнати во дизајнот, ги стимулираат сетилата на бебето.

Додатоците се со звук на ѕвонче и троплака, и со огледалце.
Лакот може лесно да се отстрани.

Го поттикнува развојот на следните вештини:
Моторичкиот развој и развојот на слухот, видот, проникливоста, љубопитноста и фантазијата.

Соодветна за возраст: уште од раѓање

Димензии: 94x100x47 cm.
Материјал: Органски памук и буково дрво (Полнењето на подлогата е 100% полиестер)
Одржување: Може да се пере во машина на 30°C.

Нудејќи многу изненадувачки авантури и чисто задоволство, неодоливите колекции на Lilliputiens ги воодушевуваат срцата и на децата и на возрасните!
Заедничкото откривање на шарениот и стимулирачки свет на Lilliputiens е драгоцен момент помеѓу детето и родителот, кој создава спомени кои ќе останат врежани во текот на целиот живот.

Вие исто така би сакале…