На залиха во главен магацин

Пони Wow Pets Peekaboo – Chicco

3,290.00ден

Опис

Интерактивна игра за откривање, за родители и деца
Нахранете го миленичето,кога ќе му пријдете со морковот до устата на понито испушта пријатни звуци
Грижете се за него. Кога ќе ја галите главата на коњот, тој испушта весели звуци
Кога ќе му ги покриете очите ќе биде тажно и ќе испушта тажни звуци. Ако ги тргнете рацете ќе се радува, ќе биде среќно и ќе испушта други весели звуци.

Интерактивна бебешка плишана играчка со „ефект на изненадување“.

Вклучува 2 додатоци: пластичен морков и четка.